Over ons

BA supply kleding is een unieke oplossing waarmee u zelfs op de koudste en warmste dagen van het jaar het thermisch comfort kunt behouden.

Winterproducten

BA supply producten onderscheiden zich door het gebruik van verwarmde koolstofvezels, die een positief effect hebben op de bloedsomloop door het uitzenden van infraroodgolven.

Zomerproducten

Onze BA supply zomerproducten worden geactiveerd door ze 2 minuten in water te laten weken. Nadat het overtollige water er voorzichtig is uitgeknepen zijn ze klaar om te dragen. Afhankelijk van de luchtvochtigheid en de luchtstroom koelen deze producten u tot 15ºC onder de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 8 uur.

Alle BA supply verdampingsproducten zijn machinewasbaar en hebben antibacteriële eigenschappen. De BA supply koelvesten zijn afgewerkt met een waterafstotende voering om de binnenkant droog te houden. De zomerproducten presteren het best in omgevingen met een lage tot gemiddelde vochtigheidsgraad. De mate van luchtstroming bepaalt het koelend effect.

De kleding van BA supply is ontworpen met het oog op de sportbeoefenaars.

Het is ook een perfecte oplossing voor fietsers, bouwvakkers, jagers, fotografen en ouderen.

Hoe we onze producten kiezen

Alle producten die wij aanbieden moeten voldoen aan drie basiseisen: ze moeten functioneel zijn, goed gemaakt en verschillend qua design. Dit geeft ons de absolute zekerheid dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Wij zijn er zeker van dat uw product net zo uniek zal zijn als uzelf.

 

Kwaliteit van onze producten

Voordat we een product in ons aanbod opnemen, testen we het zorgvuldig. Alleen dan kunnen we er zeker van zijn dat u precies krijgt wat u wilt en dat u lang plezier beleeft aan de vlotte dagelijkse werking van uw aankoop.